Η Euroagro A.E συμμετέχει ενεργά για ακόμα μία φορά, με την παρουσία της Αντιπροέδρου της εταιρείας μας κ.Ελένης Μπαλούρη, στο 2ο Συνέδριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων με τίτλο: «Εκμηχάνιση της Ελληνικής γεωργίας: Βασική προϋπόθεση βιωσιμότητας και ανάπτυξης», τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη. Ώρα προσέλευσης 10:00 – 10:30π.μ

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση μελέτης του ΙΟΒΕ με τίτλο: « Αγροτικά Μηχανήματα και Ανταγωνιστικότητα του Αγροτικού Τομέα στην Ελλάδα».

Οι Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ο Υπουργός ΥΠΑΑΤ κος Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ κος Κων/νος Σκρέκας, ο Αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ και επιστημονικός σύμβουλος ΙΟΒΕ κος Άγγελος Τσακανίκας και ο Πρόεδρος του ΣΕΑΜ κος Σάββας Μπαλουκτσής.

Στη β’ ενότητα του Συνεδρίου θα γίνει συζήτηση με θέμα «Σχέδια Βελτίωσης: Τα προβλήματα του χθες και του σήμερα – λύσεις για την επόμενη μέρα» , στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η καθοριστική σημασία της εκμηχάνισης στη μείωση του κόστους παραγωγής, την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής γεωργίας και την αύξηση του γεωργικού εισοδήματος.